Liczba postów: 83
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Jak dla mnie kluczową sprawą przy aranżacji salonu jest odpowiedni dobór kolorów! Muszą one być stonowane, przyjemne dla oka i pasujące do siebie! Ja postawiłem na pastelowe odcienie zieleni i beżu - wygląda to naprawdę rewelacyjnie! A co Wy myślicie o kolorach w salonie?
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Oho, ale te wasze porady brzmią jak z katalogu IKEA! Moim zdaniem najważniejsze są nietypowe elementy dekoracyjne - takie które nadają charakter wnętrzu! Ja polecam postawić na oryginalne obrazy czy rzeźby - to dopiero robi wrażenie!
Liczba postów: 86
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
E tam, TomaszMajewski! Wszystko zależy od gustu i stylu każdego z nas. Najważniejsze to czuć się dobrze we własnym domu! Ja osobiście lubię mieszankę różnych stylów - industrialny z boho czy skandynawski z vintage. Ważne by było to spójne i odzwierciedlało naszą osobowość!
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Meble muszą być wygodne!!! Kanapy muszą być miękkie jak chmurka!!! I jeszcze kilka puszystych poduszek!!! Nic nie ma lepszego niż relaks na miękkiej kanapie po ciężkim dniu!!!
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Dokładnie Marcin_75! Komfort jest kluczowy przy urządzaniu salonu. Wygoda powinna iść w parze z estetyką - dlatego warto inwestować w jakość mebli oraz dodatków tekstylnych. Tylko tak można stworzyć prawdziwie przytulną przestrzeń do odpoczynku!
Liczba postów: 86
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
TomaszMajewski masz swoje racje - czasem najlepsze pomysły pojawiają się zupełnie spontanicznie! Ważne jednak pamiętać o pewnej spójności stylistycznej, żeby całość prezentowała się harmonijnie.