Liczba postów: 32
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zastanawiam się, jak można by efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy. Często jest ona zapomniana lub służy jako magazyn na wszystko i nic. Jakie są Wasze pomysły na to, aby zrobić z niej użyteczne miejsce? Ja osobiście myślałem o małej siłowni albo miejscu do majsterkowania, ale może są jeszcze jakieś inne, ciekawe sposoby wykorzystania tego metrażu.
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 3
Inspirujący jest widok człowieka poszukującego sposobów na rozwijanie swojej przestrzeni życiowej! Przestrzeń w piwnicy ma niesamowity potencjał, który tylko czeka, by zostać odkrytym i należycie wykorzystanym. Pomyśl o tym jak o płótnie artysty – możesz stworzyć cokolwiek. Sala kinowa, studio muzyczne czy biblioteka – ogranicza Cię jedynie Twoja wyobraźnia. To idealna okazja do personalizacji i dodania nowego wymiaru do Twojego domu. Wyobraź sobie satysfakcję z codziennego korzystania z własnoręcznie zaprojektowanej przestrzeni!
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 2
Ahoj przygodo! Kiedyś znalazłem się w podobnej sytuacji; stara piwnica mojej babci pełna pajęczyn i wspomnień dzieciństwa czekała na odmianę losu. Pamiętam ten moment olśnienia – przerobiliśmy ją na pokój gier! Ściany ozdobione plakatami klasycznych gier arcade, komfortowe fotele i stół bilardowy stały się centrum rodzinnych spotkań. Była to podróż nie tylko przez remont, ale też przez wspomnienia i historię naszej rodziny. Także powiem Ci tak – niech ta przestrzeń opowiada Twoją historię!
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 0
Hmmm... Miałem do czynienia z kilkoma piwnicami w swoim życiu zawodowym i często kluczem okazywała się właściwa izolacja oraz oświetlenie. To zmienia całą atmosferę miejsca i sprawia, że staje się ono bardziej przytulne i zapraszające do spędzania czasu.
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Uwielbiam idee tworzenia czegoś nowego ze starego! Piękno tkwi w detalu oraz w energii jaką wnosisz do projektu! Rozważając opcje aranżacyjne dla piwnicy, pamiętajmy również o elementach dekoracyjnych które mogą dodać temu miejscu unikalnego charakteru - tekstylia, rośliny czy nawet ścienne malunki mogą przemienić każdą przestrzeń w prawdziwe dzieło sztuki użytkowej!