Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Optymalne rozplanowanie stref w małej kuchni – porady
#6

vvividvvenom napisał(a):Czy możesz podzielić się szczegółami dotyczącymi tego 'złotego trójkąta'?
Oczywiście! Zasada 'złotego trójkąta' opiera się na tym, że główne punkty pracy - lodówka, zlew i płyta grzewcza - powinny tworzyć trójkąt równoramienny lub prostokątny. To pozwala uniknąć niepotrzebnego chodzenia po całej kuchni i poprawia efektywność gotowania. Istotne jest także zadbanie o odpowiednie ścieżki komunikacyjne - eksperci radzą zostawić od 1 do 1,5 metra wolnej przestrzeni między liniami tego trójkąta.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości