Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Optymalne rozplanowanie stref w małej kuchni – porady
#1

Postanowiłem założyć ten wątek, ponieważ sam borykam się z problemem małej przestrzeni kuchennej i wiem, że wielu z Was również. Mała kuchnia to duże wyzwanie projektowe. Aby była funkcjonalna, kluczowe jest właściwe zaplanowanie poszczególnych stref: przechowywania, przygotowywania posiłków oraz ich spożywania. Szukałem wielu źródeł inspiracji i natknąłem się na artykuły mówiące o "złotej trójkącie" w kuchni, czyli ergonomicznym rozmieszczeniu lodówki, zlewu i kuchenki. Co sądzicie o tym podejściu? Czy macie jakieś inne sprawdzone metody na optymalizację przestrzeni?
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości