Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak optymalnie rozmieścić meble w małej sypialni?

Jak to mówią, w małej orkiestrze każdy instrument jest na wagę złota. Tak samo jest z małą sypialnią – musisz wybrać meble jak najbardziej funkcjonalne i wielozadaniowe. Chcę podzielić się z Wami swoimi przemyśleniami odnośnie rozmieszczania mebli w niewielkim pomieszczeniu, które mam nadzieję, że stanie się oazą spokoju pomimo ograniczonego metrażu. Wydaje mi się, że kluczowe jest tutaj maksymalne wykorzystanie przestrzeni pionowej – szafy od podłogi aż po sufit mogą zdziałać cuda. Kolejna myśl to łóżko z szufladami czy wnęką na pościel – co myślicie o takim rozwiązaniu? Z niecierpliwością czekam na Wasze pomysły i doświadczenia w tym temacie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jak optymalnie rozmieścić meble w małej sypialni? - przez punktWidzenia_ - 06-20-2024, 05:53 PM
RE: Jak optymalnie rozmieścić meble w małej sypialni? - przez rafirunner - 06-20-2024, 06:17 PM
RE: Jak optymalnie rozmieścić meble w małej sypialni? - przez VictorBUb - 06-20-2024, 08:06 PM
RE: Jak optymalnie rozmieścić meble w małej sypialni? - przez Jamesfax - 06-20-2024, 09:27 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości