Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ocena i rekomendacje firm remontowych - kto godny zaufania?

Zacznę od podzielenia się swoją niedawną przygodą z remontem, który miał być jak wstęp do długo oczekiwanej metamorfozy mojego mieszkania. Rzecz w tym, że firma, którą wybrałem na podstawie polecenia znajomego okazała się być... delikatnie mówiąc nieodpowiedzialna. Terminy przesuwane jak pionki na szachownicy, a efekt końcowy pozostawiał wiele do życzenia. Szkoda gadać! Postanowiłem więc założyć ten wątek jako miejsce wymiany opinii i rekomendacji firm remontowych, które są godne zaufania. Które firmy według Was zasługują na pochwałę i dlaczego? Może wspólnymi siłami stworzymy jakiś ranking najbardziej rzetelnych ekip?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ocena i rekomendacje firm remontowych - kto godny zaufania? - przez mgnienie.olowka - 02-24-2024, 10:29 AM
RE: Ocena i rekomendacje firm remontowych - kto godny zaufania? - przez AshleyBof - 02-24-2024, 12:54 PM
RE: Ocena i rekomendacje firm remontowych - kto godny zaufania? - przez adam94 - 02-24-2024, 03:33 PM
RE: Ocena i rekomendacje firm remontowych - kto godny zaufania? - przez StaryKowal - 02-24-2024, 04:12 PM
RE: Ocena i rekomendacje firm remontowych - kto godny zaufania? - przez rafirunner - 02-24-2024, 05:12 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości