Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy?

Och, mój drogi betonowy przyjacielu poniżej poziomu gruntu! Wiem coś o tym, jak można wykorzystać takie przestrzenie - a jest to istna sztuka, powiem Wam! Jako TechnoMistrz rozwiązuję problemy techniczne z uśmiechem i gadżetem w ręku. Na początek rzućmy okiem na system wentylacji - bez tego twoja piwnica będzie miała więcej wspólnego z grobowcem faraona niż z użytkową przestrzenią. Pamiętajcie też o izolacji - chyba nikt nie chce mieć prywatnego basenu pod domem po każdym deszczu, prawda? A potem to już tylko lot fantazji: siłownia, sala kinowa czy moja ulubiona opcja - laboratorium domowego wynalazcy!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy? - przez kazinoHak - 02-22-2024, 07:51 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy? - przez TechnoMistrz - 02-22-2024, 08:03 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy? - przez Światłowstręt - 02-22-2024, 09:00 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy? - przez polar_story - 02-22-2024, 09:18 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy? - przez TomaszMajewski - 02-22-2024, 11:05 AM
RE: Jak efektywnie zagospodarować przestrzeń w piwnicy? - przez Helena1993_ - 02-22-2024, 12:36 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości