Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni?
#2

Efektywne zaplanowanie trójkąta roboczego w kuchni to rzeczywiście kluczowa sprawa. Powinniśmy pamiętać o podstawowych zasadach ergonomii - odległości między elementami trójkąta nie powinny być ani za małe, ani za duże. Optymalnie jeśli suma długości boków trójkąta nie przekracza 6 metrów. Uważam też, że bardzo ważna jest kolejność umieszczenia poszczególnych stref - przygotowywanie jedzenia powinno płynnie przechodzić od lodówki do zlewu i na koniec do kuchenki.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez GlennChava - 12-24-2024, 07:56 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Krakus - 12-24-2024, 09:19 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez RichardFEABE - 12-24-2024, 09:22 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Jamesfax - 12-24-2024, 09:24 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez KirshovMow - 12-24-2024, 10:35 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez GlennChava - 12-24-2024, 12:45 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Krakus - 12-24-2024, 03:39 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez RichardFEABE - 12-24-2024, 04:39 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Jamesfax - 12-24-2024, 05:07 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez KirshovMow - 12-24-2024, 06:07 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez GlennChava - 12-24-2024, 07:00 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Krakus - 12-24-2024, 07:48 PM

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości