Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni?
#1

Zastanawiam się nad efektywnym zaplanowaniem trójkąta roboczego w mojej kuchni. Czytając różne artykuły, dowiedziałem się, że powinien składać się z lodówki, zlewu i kuchenki. Ale jak to wszystko poustawiać, aby gotowanie było naprawdę wygodne? Czy są jakieś złote zasady czy to wszystko zależy od indywidualnych preferencji i wymiarów kuchni?
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez GlennChava - 12-24-2024, 07:56 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Krakus - 12-24-2024, 09:19 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez RichardFEABE - 12-24-2024, 09:22 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Jamesfax - 12-24-2024, 09:24 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez KirshovMow - 12-24-2024, 10:35 AM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez GlennChava - 12-24-2024, 12:45 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Krakus - 12-24-2024, 03:39 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez RichardFEABE - 12-24-2024, 04:39 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Jamesfax - 12-24-2024, 05:07 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez KirshovMow - 12-24-2024, 06:07 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez GlennChava - 12-24-2024, 07:00 PM
RE: Jak efektywnie zaplanować trójkąt roboczy w kuchni? - przez Krakus - 12-24-2024, 07:48 PM

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości