Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły

Ostatnio zastanawiałem się nad reorganizacją mojej pralni domowej. Przeglądałem różne artykuły i znalazłem masę inspiracji, ale chciałbym też usłyszeć praktyczne rady od was. W jednym z magazynów architektonicznych widziałem projekt pralni, która była nie tylko funkcjonalna, ale i stylowa – pełno tam było inteligentnych rozwiązań, takich jak ukryte szafki czy modułowe meble. Zastanawiam się teraz, jak to wszystko zmieścić w małej przestrzeni i nie zwariować od bałaganu. Może macie jakieś doświadczenia lub pomysły na optymalne wykorzystanie miejsca?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły - przez RalphSlono - 08-22-2024, 08:15 AM
RE: Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły - przez VictorBUb - 08-22-2024, 08:37 AM
RE: Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły - przez StaryKowal - 08-22-2024, 09:35 AM
RE: Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły - przez RalphSlono - 08-22-2024, 10:28 AM
RE: Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły - przez VictorBUb - 08-22-2024, 02:04 PM
RE: Optymalne rozwiązania dla pralni domowej - porady i pomysły - przez StaryKowal - 08-22-2024, 02:49 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości